Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 762 st

Best Western Hotel Carlia - Trivsamt och modernt boende i Bohuslän

Pris per person 545:-

Priset avser person och natt, del i dubbelrum.

Vi trivs här på vårt Hotel i Uddevalla och det vill vi också att du skall göra. Vi vill att du skall känna värmen från Bohuslän, insupa atmosfären och skönt somna in i våra bäddar. Vi skall göra allt vi kan för att göra dig nöjd. En vistelse på vårt hotell skall göra att du med ett leende mer än gärna hälsar på oss igen. Vi är ett centralt hotell med konferenslokaler, ligger ett stenkast från stadens shopping och uteliv.

Vi på Best Western Hotel Carlia har 110 rum i olika kategorier och prisklasser vilket ger var och en full frihet att själv välja sitt boende.

Standardrum
Trivsamma enkel/dubbelrum inredda i ljusa nyanser och modern design med två bäddar som går att separera. Rummen är utrustade med TV, betal-tv, telefon, radio, hårtork, byxpress samt toalett med dusch/bad.

Tauberum

Evert Taube bodde på Carlia under 40- och 50-talet och det har vi tagit fasta på när vi designat några av våra hotellrum. Vi har låtit oss inspireras av hans visor och texter för att skapa unika rum med en tidstypisk inredning. På dörren till varje rum finns den visa eller text som vi utgått ifrån.

Best WesternVisita

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård
Snälltåget

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!