Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 071 st

Hotel Aveny B&B

Hotel Aveny är Umeås modernaste och mest designade hotell. Det ligger mitt i centrala Umeå och är designat för dig som söker ett modernt internationellt boende med höga krav på standard och service.

Här blandas teknik, färg och funktion till spännande miljöer. Hotellets smakfulla och inspirerande sviter erbjuder dig även jacuzzi och bastu.

Som gäst har du tillgång till gratis trådlöst internet, hotellets sköna och bekväma loungebar, puben Pipes Of Scotland och Restaurang Angelini, inspirerad av det italienska och amerikanska köket. Vi erbjuder hotellets gäster kostnadsfri träning på stans fräschaste gym Formtoppen som ligger i samma hus.

Vägbeskrivning
E4 norrifrån: Ta av till vänster vid Max Hamburgerbar. Du kommer då in på Norrlandsgatan. Kör den rakt fram fyra korsningar till Rådhusesplanaden. Hotellet ligger i hörnet på din vänstra sida, i korsningen Rådhusesplanaden och Norrlandsgatan.

E4 söderifrån: Kör över älven. Tredje avtagsvägen efter älven tar du höger, in på Norrlandsgatan. Kör rakt fram fyra korsningar till Rådhusesplanaden. Du ser hotellet i hörnet på din vänstra sida.

ProfilHotelsThe Green Key

Dela:

SCR
MTRX 20
Vidbynäs Gård
Snälltåget
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!