Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 076 st

Tammsvik Konferens & Herrgård

Tammsvik Herrgård
Tammsvik Konferens & Herrgård erbjuder större och mindre sällskap en avslappnad konferensmiljö med bästa förutsättningar. Du hittar oss vid Mälarens strand i Upplands-Bro kommun, endast 40 minuter med bil från Stockholm och lika långt från Arlanda. Vi vill göra er vistelse till en upplevelse utöver det vanliga, därav ledorden valfrihet, nytänkande och energi. Att sätta gästen i fokus ser vi på Tammsvik som en självklarhet, likaså att kontinuerligt initiera nya koncept för att kunna erbjuda en ny upplevelse var gång du som gäst besöker oss.

Med mottot: ”Allt är möjligt” välkomnar Tammsvik Konferens & Herrgård våra gäster till en konferensanläggning med det lilla extra.

Logi
Efter en dag med arbete och aktivitet, trevligt umgänge och god mat är det dags för en stunds vila. Ditt hotellrum har en skön säng, telefon,TV och fri Wifi och ligger i någon av de byggnader som tillsammans bildar Tammsvik Konferens & Herrgård. Totalt finns 121 rum med sammanlagt 216 bäddar. 52 kombirum, 15 enkelrum, 51 dubbelrum och 3 sviter.

Mat och dryck
Tammsviks charmiga herrgårdsbyggnad har plats för 265 sittande gäster i fem matsalar. Här serveras frukost, lunch och middag. Frukosten dukas på buffé. Lunchen serveras tillsammans med sallad, bröd och måltidsdryck. Middagen består av en trerätters meny och till det har vi ett omfattande dryckessortiment att botanisera i. En trappa upp i herrgårdsbyggnaden ligger salongen där många väljer att avnjuta sitt kaffe. Andra väljer någon av Herrgårdens övriga vackert inredda salar, där det då och då bjuds på trevlig kvällsunderhållning. Under sommaren kan du ta en drink på terrassen eller ett glas bubbel på vår champagneveranda. En trappa ned finner du puben som bjuder på bar, dansgolv och flera smårum i anslutning.

Allt vårt bröd och alla bakverk bakas i vårt eget bageri på herrgården. Vår bagare är mästare på att göra ljuvligt saftiga brödlimpor. Dessutom gör de bullar och kakor som är nära på omöjliga att motstå!

Specialiteter och aktiviteter
Stärk relationerna, öka sammanhållningen och förbättra kommunikationen. En lyckad aktivitet kan leda till så mycket. Den är inte bara ett välkommet avbrott i konferensen utan också ett oslagbart redskap i strävan efter att arbeta effektivt i team. Det stärker gruppen, ökar gemenskapen och skapar en minnesvärd konferens. I förlängningen betyder det ett starkt företag som lättare kan hävda sig gentemot omvärlden.

Låt era behov bestämma vilken typ av aktivitet ni väljer. Vi samarbetar med de allra bästa aktivitetsarrangörerna och kan erbjuda det mesta. Vi skräddarsyr arrangemang för just ert företag om ni inte hittar det ni är ute efter här på hemsidan.

Vi har också en hel del aktiviteter som ingår helt kostnadsfritt när du är gäst hos oss på Tammsvik Konferens & Herrgård.

Hitta hit
Bil
Det tar 40 minuter att åka till oss från Stockholm city. Kör E18 mot Enköping. Sväng av vid avfarten Bro/Skokloster/Sigtuna. Håll höger, fortsätt vägen rakt fram, ta vänster efter bron, följ skyltar mot Ådö. Åk rakt igenom rondellen. Följ skyltar mot Tammsvik.

Från Arlanda flygplats: Tag E4:an mot Stockholm, åk av vid avfarten Rotebro/Stäket. Fortsätt Rotebroleden, väg 267. Ta E18 mot Enköping. Åk av vid avfarten Bro/Skokloster/Sigtuna. Håll höger, fortsätt vägen rakt fram, ta vänster efter bron, följ skyltar mot Ådö. Åk rakt igenom rondellen. Följ skyltar mot Tammsvik.

Kommunalt
Ta pendeltåg 35 från Stockholm Central mot Bålsta. Kliv av i Bro och ta buss 556 mot Ådö. Hållplats Tammsvik. Vi bokar gärna en taxi åt er, det tar ca 10 minuter att åka från Bro.

Dela:

MTRX 20
Vidbynäs Gård
SCR
Sommarhagen banner
First Camp
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!