Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 106 st

Clarion Hotel Gillet

Pris per person från 350:-

Vid del i dubbelrum.

Välkommen till Clarion Hotel Gillet – Uppsalas mest levande mötesplats! Hos oss finns den internationella och öppna atmosfären men också den självklara servicen och kvaliteten i ett förstaklasshotell. Clarion Hotel står för hotell med starka personligheter som vågar vara annorlunda och leverera med passion!

På Clarion Hotel Gillet finns moderna, trivsamma rum för en god natts sömn. Vår restaurang och lounge serverar en underbar frukostbuffé med många ekologiska alternativ, helgbrunch, Afternoon Tea samt en fantastisk á la carte meny. Vår bar har ett stort utbud av drycker.
Koppla av i vår relaxavdelning med pool, bastu och gym. Självklart finns kostnadsfritt trådlöst internet på Clarion Hotel Gillet.

Med ett läge mitt i centrala Uppsala bor du perfekt för att upptäcka Uppsalas alla sevärdheter. Vi är belägna endast 10 minuters promenad från Uppsala Resecentrum där det avgår tåg till Stockholms Central (restid 40 min) och Arlanda (restid 18 min). Parkering finns i garaget rakt under hotellet med hissar direkt till lobbyn. Enkelt att hitta med bil!

Vår nya Skybar har en fantastisk utsikt över Uppsala Domkyrka & Slott.
Barnfamiljer uppskattar vår lekhörna under brunchen samt en överraskning till alla barn då ni checkar in.

Choice HotelsVisita

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!