Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 090 st

Krusenberg Herrgård

Krusenberg Herrgård erbjuder dig boende i en miljö där du känner historiens vingslag. Herrgårdsanläggningen har under senare år kompletterats med moderna hotellflyglar och konferenslokaler. Vackert inbäddade i den stora parken ligger Sjösala, Kavaljersflygeln, Bagarstugan, Brygghuset, Magasinet och Trädgårdsmästarbostaden. I parken finns också ett 130-tal fruktträd av 32 olika sorter. Herrgårdsbyggnaden stod färdig 1802 och är uppbyggd på grunden och delar av källaren till det stenslott från 1640-talet som brann 1717. Pietetsfullt renoverad rymmer nu Herrgården bl.a. vår välrenommerade restaurang. Här finns också konferenslokaler utrustade med all modern utrustning.

Krusenberg Herrgård är en gastronomisk högborg där du efter middagen intar ditt kaffe i någon av de anrika salongerna. På Krusenberg Herrgård stoltserar vi med en egen konditor som bakar allt bröd vi serverar.

Det centrala läget, endast 25 minuter från Arlanda, gör att du enkelt och snabbt kan komma hit för att konferera eller avnjuta en god middag.

Att spendera en weekend här och njuta av den rogivande omgivningen är som balsam för själen. Låt oss ta hand om dig och din vän under några dagar.

För dig som vill spela en runda golf ligger spelsköna Vassunda GK endast 10 minuter bort.

SvanenVisita

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!