Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 075 st

Viktoria Hotell & Konferens

Vårt trestjärniga Superiorhotell har 19 twinrum och 2 dubbelrum. Alla rum är rökfria och har TV, WC, dusch, trådlöst internet samt arbetsplats.

För gästerna finns en dator med bredbandsuppkoppling. I pentryt har alla hotellgäster fri tillgång till kaffe och te samt färsk frukt och kakor dygnet runt.

Restaurangen har öppet för frukost, fika, lunch och middag alla vardagar. Vid beställning ordnar vår personal alla typer av arrangemang – företagsfester, konferensavslutningar, jubileum och bröllop. Vår trevliga bar med fullständiga rättigheter har öppet alla vardagar.

Från söndag till torsdag serveras en kostnadsfri kvällsbuffé för alla hotellgäster.

På anläggningen finns cyklar att låna, gym, biljard, dart, TV-spel, sällskapsspel och hinderbana.

Vi erbjuder också våra gäster fri parkering med elplint för motorvärmare och direkt bussförbindelse till Arlanda och Stockholm.

Våra konferenslokaler är många och i varierande storlekar. Hörsalen är utrustad med komfortabla fåtöljer och all modern teknik. Alla lokaler har dagsljus och tillgång till gratis trådlöst internet, storbildsprojektor och dator.

Visita

Dela:

SCR
Snälltåget
MTRX 20
Sommarbanner Snälltåget
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!