Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 707 st

Starby Hotell, Konferens & Spa

Bara en liten avstickare från de stora allfarvägarna ligger Starby, beläget mitt i en bördig bygd fylld av sevärdheter och besöksmål. Att vi dessutom har tillgång till ett makalöst skafferi av råvaror alldeles kring knuten och en gedigen matkunskap i köket gör inte saken sämre.

Våra besökare som hittar hit från hela världen blir för det mesta förundrade över vårt lilla land Annorlunda.

Hos oss sover du gott i fräscha och nyrenoverade hotellrum, där design, utrustning, interiör och badrum genomgått en total förändring.
Så välkommen till bäddad säng och, när det börjar dagas, en utsökt frukostbuffé!

När kvällen sakta kommer smygande välkomnar vi till dukat bord och tänder levande ljus för att servera er fantastisk gastronomi.
Vårt förhållande till mat är en ren kärlekshistoria. Tillagningen är en känslomässig investering. Som i all sann kärlek bjuder vi på det finaste vi har.

På Starby Relax & Spa välkomnar vi dig till en oas av lugn och välbefinnande, där moderna behandlingsmetoder möter den antika spatraditionen. Här finnns tid för att glömma vardagens måsten och för att bara vara.

Med en stilla promenad i idylliska Vadstena upplever du spåren från en spännande historia. Besök levande minnesmärken och njut av utsikten över Vätterns klarblå vatten längs strandpromenaden, eller ta en tur upp till Ombergs topp och låt dig hänföras av de storslagna vyerna.
Starby Hotell förenar det historiska arvet med den moderna människans behov.

Vägbeskrivning
Starby Hotell, Konferens & Spa är beläget längs riksväg 50 precis vid den södra infarten ifrån Ödeshög.

SvanenVisita

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!