Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 138 st

Ästad Vingård

Pris per person från 250:-

Priset avser boende i stuga.

Njut av spa och svenskt vin
Koppla av och njut av mat, vin, spa och lugnet på Ästad Vingård. Vår vingård ligger mitt i de halländska bokskogarna, ett par mil från E6:an mellan Varberg och Falkenberg.

Vällagat från Halland
På våra två restauranger anpassas menyerna efter årstid och vad som är i säsong. Vårt kreativa kök väljer alltid först och främst ekologiska och närodlade råvaror till dagens serveringar.

En svensk vingård
Vad smakar druvan? Hur odlas rankan? Gå en guidad tur ute på vinfältet eller kliv in i vårt vineri och ta del av processen då druvor omvandlas till vin. I vinbaren kan du sjunka ner i en mjuk fåtölj och njuta av utsikten med ett glas svenskt mousserande.

En bastu innan läggdags
Vårt nybyggda hotell har bastu i alla rum. Här kan du vakna upp med utsikt över vinfältet eller ned mot dammarna och vårt spa. Alla våra boenden är placerade mitt i en lantlig idyll med naturen inpå knuten.

Sinnenas spa
Njut av en lugn stund i vårt härliga spa. Här hittar du varma och kalla bad, ångbastu, undervattensbastu och mycket mer. En helt unik miljö mitt i naturen och med bokskogen nära inpå.

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!