Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 076 st

Varbergs Golfhotell

Varbergs Västra Hotell & Konferens erbjuder en kreativ miljö, behagliga smakupplevelser, avkoppling, rekreation och golf. Men framförallt en upplevelse som dröjer kvar, och som du gärna återvänder till.

Alla hotellrummen är av högsta kvalitet. Hotellet har 24 bäddar uppdelade på 12 dubbelrum, allt i toppmodernt skick. Alla rum är utrustade med CarpeDiem sängar, helkaklat badrum, 32” lcd tv samt trådlöst internet.

I det nya klubbhuset rymmer en uppskattad restaurang och från den generösa uteserveringen har gästerna utsikt över hela 18:e hålet. Restaurangen erbjuder god och vällagad husmanskost varje dag och på kvällarna kan man välja mellan en rad olika rätter från vår kvällsmeny.

Med Varbergs golfklubbs trevliga och uppskattade västra bana som närmsta granne är detta det självklara valet för alla golfare såväl nybörjare som mer avancerade. För er som inte spelar golf så finns det mycket annat att uppleva inom ett bekvämt avstånd. Populära äventyrslandet Fun City ligger bara några minuters promenad bort och det är bara ca 10 minuters bilväg till stranden eller till Varbergs livliga innerstad från hotellet.

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!