Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 521 st

Djurönäset hotell

Pris per person från 895:-

Gäller dubbelrum inklusive frukost.

Nyrenoverade hotellrum och lyxig svit med strålande havsutsikt, två gästhamnar, tennisbana, fotbollsplan, boulebana, sandstrand och badklippor, stor inomhuspool med bastu och gym, vedeldad bastu, badtunnor och egen badbrygga, motionsspår och naturstigar, skärgårdskrogen Sjöboden med artistunderhållning i kvällssol, nyrenoverad restaurang och loungebar, cyklar, roddbåtar och spa-avdelning. Allt detta bara 35 minuter med bil eller SL direktbuss från Stockholm.

På Djurönäset kan du njuta av din lediga tid, tillsammans med familj och vänner. Ge dig själv lite avkoppling i en omgivning som är helt unik. Här kan du låta dagarna flyta i ett makligt tempo med många klippor att beundra utsikten från.

Längtar du efter att utmana både kroppen och sinnet är aktiviteterna många. Att paddla kanot runt hela ön kräver starka armar och att ro över till den närmsta ön Fågelsången är en utmaning för en del. Långt in på hösten kan du spela både fotboll och tennis och testa löpningen i den elbelysta motionsslingan.

I skärgårdspaviljongen kan du boka spa-behandlingar och en 25-meters pool står till ditt förfogande med både bastu och gym.

SvanenSvenska MötenVisita

Dela:

Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård
SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv
Äventyrsbanan Stockholm

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!