Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 707 st

FågelbroHus

I den historiska miljön på Värmdölandet finns vår moderna hotell- och konferensanläggning. Hela FågelbroHus är byggt 1991 och håller genomgående en hög standard. Inrett i CountryHouse-stil är det lätt att finna sig tillrätta i de mysiga rummen och salongerna. Allt finns bekvämt samlat i vår huvudbyggnad. Här finner du en avkopplande och inspirerande miljö för alla typer av möten, kurser och konferenser. Du tar dig enkelt till oss, då det endast är 35 minuters bilfärd från Stockholm City.

Vår granne, Fågelbro Säteri, har gamla anor och byggdes upp på nytt efter ryssarnas härjningar längs Sveriges kust 1719. För Dig som vill spela golf finns här en av landets bästa golfbanor, Fågelbro Golf & Country Club. Förutom 18-hålsbanan finns även en 9-håls kortbana.

Om du kommer hit för att konferera, äta en god middag eller spendera en weekend hos oss, bor du i något av våra moderna hotellrum. Vi tror och hoppas du kommer att njuta av den rogivande omgivningen. Vår egen relaxavdelning är också något du måste prova på vid ett besök på FågelbroHus. Basta i ångbastun eller den vanliga bastun och svalka dig sedan i kallbadet. Här finns alla möjligheter att njuta, umgås, konferera och inspireras.

FågelbroHus är sedan länge välkänt för sin goda mat. Vi ser till att du får en angenäm stund i vår restaurang. Här finner du också det perfekta stället för att fira bröllop, 50-årsdag eller arrangera en fest för dina vänner. Matsalar och salonger är inredda i klassisk stil och inbjuder till fest för sällskap på 2-120 personer.

På FågelbroHus, i den omgivande naturen och i skärgården finns många möjligheter till aktiviteter. En avkopplande båttur i skärgården är en garanterat uppskattad naturupplevelse. Det finns massor av saker Du kan göra under din vistelse här på FågelbroHus.

Varmt välkommen!

SvanenVisita

Dela:

Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård
SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!