Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 727 st

Ibis hotel Västerås

Ett familjärt hotell strax utanför centrala Västerås i Rocklunda med närhet både till Aroshallen och ABB arena. Bo i bekväma och välplanerade dubbelrum. Alla med dubbelsäng på 140 cm samt en nerfällbar överslaf. Våra trippelrum har två enkelsängar samt en överslaf. Hotellet är delvis nyrenoverat 2007/2008. Receptionen är bemannad dygnet runt och vår serviceorienterade personal finns på plats för att göra din vistelse hos oss så angenäm som möjligt.

Vi anpassar oss efter dina tider. Njut av vår goda frukostbuffé som står uppdukad mellan klockan 06.30-10.00, på helgen förlänger vi till klockan 11.00. Mellan 04.00-06.30 och 10.00-12.00 serveras dessutom en enklare frukost. På helgen finns frukost till klockan 11.00.

I vår restaurangen Ibistro njuter du av god och vällagad mat i en mysig atmosfär alla dagar mellan 18.00 – 22.30. Besök vår bar där mat och lättare snackmeny finns tillgänglig dygnet runt.

Hotellet ligger i anslutning till E18 med mindre än 1 km till Bombardier arena och ABB Arena. Aros Kongress center och Västerås Konserthus ligger 4 km bort. För den golfintresserade finns 2 golfbanor inom 1 km och ytterligare 7 banor inom 2 mils avstånd.
Vill du hellre shoppa är det endast 2,5 km till city i en av Mälardalens bästa shoppingstäder. Här finner du också Sveriges största insjöhamn med restauranger och nöjen. Gör ett besök i Västerås och se domkyrkan eller besök Västerås Slott. I Västerås finns ett stort utbud av fritidsaktiviteter med lekland, badhus och träningshallar och fritidsområden.

Hos oss är parkeringen gratis!

Ibis

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!