Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 100 st

Quality Hotel Västerås

Quality Hotel Västerås har 89 rum fördelat på fyra rumskategorier, 159 bäddar totalt. Vi erbjuder trådlöst bredband (Telia HomeRun, WIFI) till alla våra hotellgäster. I den stora ljusa atriumgården finns restaurang, lobbybar och hotellets mysiga lounge med bl.a. biljard och TV. Vi erbjuder dessutom fri träning för våra gäster i hotellets egna gym med tillhörande dam- och herrbastu.

Hotellet är beläget på Vallby i Västerås, ca 2,5 km nordväst om Västerås City med naturen runt hörnet. Närheten till E18 gör att tillgängligheten är god. Fri parkering för bil och buss finns i direkt anslutning till hotellet, vi har även en inhägnad parkering mot avgift. För den som åker med stadsbuss finns hållplats inom gångavstånd från hotellet.

Restaurangen tar upp till 200 personer i middagssittning. Hos oss kan ni avnjuta en härlig trerätters middag med underhållning – allt från enklare underhållning med trubadur till storband på vår scen som vi riggar upp i atriumgården för ert arrangemang. Vid förfrågan tar vi allt från bröllopsfester, julbord eller en mysig kväll för tjejgänget.

För hotellets gäster serveras en härlig ekologisk frukostbuffé alla dagar i veckan. Vardagar serverar restaurangen dagens lunch med tre varmrätter samt en härlig salladsbuffé. Kvällsbuffé måndag till lördag kl 18.00 till 21.00. Baren är öppen alla dagar i veckan mellan kl 11.00 till 01.00.

För den golfintresserade har vi samarbete med flera av golfklubbarna kring Västerås t.ex. Västerås Golfklubb som ligger ett stenkast från hotellet. Vallby friluftsmuseum ligger med endast fem minuters gångväg från hotellet, där kan du uppleva hur man levde i Västmanland förr i tiden. Det är en upplevelse för liten som stor! Erikslund shoppingcenter med IKEA i spetsen har allt du kan tänka dig i shoppingväg. Shoppingcentret ligger intill E18, endast en avfart från hotellet. Där kan du uppleva kultur, musik, mode, hårsalonger mm.

Choice Hotels

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!