Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 077 st

The Steam Hotel

Vid Mälarens strand i Västerås, endast 55 min från Stockholm och Arlanda ligger denna 100 år gamla majestätiska byggnad som tidigare var ett ångkraftverk. Det 18 våningar höga och kulturminnesmärkta huset har den där råa känslan som bara en industribyggnad kan ge, och man kan riktigt känna historien i väggarna. De 227 hotellrummen har en skön industri-romantisk stil där råa material som sten, metall och betong mjukas upp med trä, glas och textilier. Våning nummer sju är speciellt avsatt för att samla kraft. Här finns ett stort ångspa, inomhuspool, vinterträdgård och takterrass med utomhuspool. Två restauranger serverar kulinariska och visuella upplevelser, med spännande smaker på lokala råvaror i miljöer som är en fröjd för ögat, och med en stämning som gör själen glad.

The Steam Hotel har flera prisade systerhotell, bla Europas bästa Sparesort, Ystad Saltsjöbad, och Sveriges bästa mötesanläggning Falkenberg Strandbad.

Välkommen till det nya, spännande Steam Hotel. En mötesplats du vill se – och blir sedd på.

Dela:

SCR
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!