Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 530 st

BEST WESTERN PLUS Västerviks Stadshotell

BEST WESTERN PLUS Västerviks Stadshotell är norra Kalmar läns största leverantör av boende, mat och dryck, konferenser och nöjen. Västervik, ostkustens pärla ligger naturskönt inbäddat mellan Östersjön och de småländska skogarna.

Idylliska Västervik med evenemang och festivaler som till exempel Visfestivalen, MC-dagarna och alla stora konserter gör området till ett självklart semestermål. Shopping, spännande och mysiga restauranger och caféer, utflyktsmål och pittoreska stadsdelar med mycket konsthantverk och gallerier skapar dom absolut rätta förutsättningarna som ett perfekt resmål under hela året.

Best Western Västerviks Stadshotell ligger mitt i centrala Västervik ett stenkast från havet, men ändå nära till alla aktiviteter. Sköna sängar och mysiga rum. Trivsel och service är våra nyckelord, vi har försökt att skapa den bästa möjliga miljön för att alla ska trivas och inte sakna någonting. Alla våra rum är modernt inredda med alla tänkbara bekvämligheter, som till exempel, fri internet-access, tv, sköna sängar från Dux, telefon, safetybox, filmkanaler (erotikfria).

Designmöbler och snygga textilier är ett genomgående inslag i våra 101 rum och sviter. Självklart finns det bekväma hissar till alla våningsplan, handikappsanpassade och allergisanerade rum. På varje våningsplan finns särskilda gästservicerum med strykbräda, strykjärn och ismaskin. Alla rum är rökfria. Hotellet är certifierat enligt Svanen och Safe Hotels.

Best WesternSafe hotelsSvanenVisita

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!