Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 539 st

Öjaby Herrgård

Mitt i Småland, i möbel- och glasriket ligger denna småländska herrgårdsidyll. Vackert belägen med närhet till natur, strövområden och bad och endast 7 km från Växjö centrum. Med Smaland Airport runt hörnet så är Öjaby Herrgård inte långt borta var man än befinner sig i Sverige. Hjärtligt välkommen till en avkopplande miljö med bra boende, högklassig restaurang och ambitionen att göra vistelsen till en upplevelse utöver det vanliga.

Hotellet har 42 gästrum; 17 enkelrum, 21 dubbelrum, 2 sviter samt 2 familjerum. Den som vill ha boende med det lilla extra bokar en av våra sviter. Toalett, dusch och TV samt trådlös internetanslutning finns i alla rum. I hotellet finns vår hotell lounge där man kan sitta och ta det lugnt, bara sjunka ner i en fåtölj, dricka en kaffe eller beställa ett glas vin med lite tilltugg från restaurangen.

Våra hotellgäster har alltid fri tillgång till vår fräscha relaxavdelning med bubbelpool, ång- och torrbastu samt tillhörande avkopplingsrum.

I herrgårdens huvudbyggnad från mitten av 1800-talet finns vår restaurang med ett kök som vi är stolta över! Vi tillagar svenska rätter med tradition och nytänkande. À la carte och avsmakningsmenyer med tillhörande vinpaket serveras alla dagar fr måndag till söndag (ej söndag kväll) Råvaror väljs noga ut och i möjligaste mån väljer vi från våra lokala producenter. Vår restaurang är Kravcertifierad.

Kom och njut av vår nya vin- och ölbar där vi erbjuder våra gäster möjligheten att på egen hand prova väl utvalda viner från våra vinotek! Man tankar helt enkelt ett "Kreditkort" med pengar och tappar sedan själv upp det/de viner man vill provsmaka direkt från vinoteken! Det finns en ölmeny med 15 - 20 olika sorters spännande öl på flaska för den som hellre dricker öl...

I Herrgårdens källare finns vår välfyllda vinkällare och en trevlig liten bar där man kan träffas och umgås både före och efter middagen, baren har inga fasta öppettider utan öppnas då efterfrågan finns. Detta ett perfekt ställe att samla dina vänner ör en vin-, öl- eller whiskyprovning. Vi kan stolt berätta att vi har av munskänkarn tilldelats utmärkelsen "en klase" för vår hantering av vin.

Bröllop och fest
Öjaby Herrgård är ett perfekt ställe för festarrangemang, Vi är flitigt anlitade vid alla typer av tillställningar som bröllop, fester och events.

Visita

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
First Camp

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!