Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 073 st

Quality Hotel Royal Corner

Pris per person från 780:-

Quality Hotel Royal Corner har ett idealiskt läge, nära det bästa Växjö och Småland kan erbjuda. Ett lika perfekt val för effektiva möten och konferenser som för semesterresor och mysiga helgbesök. Alla gäster har tillgång till wifi, gym och relaxavdelningen med pool, bubbelpool och bastu.

Vi har 160 välplanerade och bekvämt inredda hotellrum som väntar på dig. Välj mellan allt från enkelrum och dubbelrum till familjerum – helt utifrån vad som passar dig just nu. Alla rum har gratis wifi och smart-tv. För den som vill unna sig lite extra guldkant på tillvaron har vi några Deluxe dubbelrum med kaffemaskin, badrockar och tofflor. Självklart har vi också rum anpassade för dig med funktionshinder. Kommer du med din hund så har vi ett rum för er också. Kontakta oss gärna direkt för mer information om våra tillgänglighetsanpassade rum, djurvänliga rum eller för våra deluxerum.

Vår konferensavdelning har 10 konferens- och mötesrum där det största kan ta emot upp till 140 personer och de mindre rummen är perfekta för grupper om sex till åtta personer. Här kan du ha större eller mindre möten, utbildningar, föreläsningar, workshops eller styrelsemöten. Tillsammans med restaurangen La Castellina ser vi till att ni får god mat och dryck under konferensen eller eventet. Vår personal tar hand om er under hela dagen och ser till att konferensen blir precis så lyckad som ni hoppats. Behöver ni hjälp med teman eller gruppaktiviteter hjälper vi gärna till.

Best WesternSvanenVisita

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!