Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 138 st

Villa Gransholm

Pris per person från 650:-

På vackra Villa Gransholm är det lätt att koppla bort vardagen. Hotellet är litet och personligt där förra sekelskiftets charm är bevarad. De nio dubbelrummen är individuellt inredda i en romantisk stil och matsalarna har högt i tak, vita dukar och kristallkronor. Vårt utmärkta kök serverar en välkomponerad trerätters supé – glöm inte att boka bord.

Villan omges av en stor parkliknande trädgård med egen tennisbana. I omgivningen finns många vägar att promenera på. Här finns också cyklar för den som vill komma lite längre eller varför inte hyra en kanot eller boka en tur på islandshästar?

Villa Gransholm ligger mitt i Småland och utgör en bra utgångspunkt för utflykter. Det är inte långt till Huseby bruk som väl värt ett besök. I Växjö samsas butiker med caféer och restauranger. Där hittar ni också Smålands museum och Domkyrkan. Ytterligare några mil österut ligger ni Glasriket.

Vi har nio dubbelrum (med möjlighet till extrasäng) och ett enkelrum. Vi har också teenageroom. I samtliga rum finns wc och dusch.

Countryside HotelsVisita

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!