Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 138 st

Best Western Vimmerby Stadshotell

Med närhet till Astrid Lindgrens Värld Ligger Best Western Vimmerby Stadshotell, med anor från 1860-talet. Vi erbjuder boende och logi i en anrik hotellmiljö i hjärtat av Vimmerby. Här möts boende med småländsk hemtrevnad och ett vänligt bemötande. Alla våra rum är nyligen renoverade med modern inredning och med sängar från Dux.

På rummen finns fritt internet, minibar, telefon, hårtork, komfortkyla, dusch och toalett. Fria P-platser och ett rikt utbud av gratis tv-kanaler är för oss en självklarhet, allt för att våra gäster ska trivas. Hotellet är Svanenmärkt.

På sommarsäsongen förvandlas Best Western Vimmerby Stadshotell från affärshotell till ett turisthotell. Många är de gäster som årligen kommer tillbaka efter att ha upptäckt vårt utmärkta läge, med närhet till Astrid Lindgrens Värld och Astrid Lindgrens Näs. På hotellet finns ett lek och filmrum, mirco finns att tillgå alla tider på dygnet i receptionen. Vi erbjuder paketboende med inträde till Astrid Lindgrens Värld under sommar och höst. Parken öppnar i mitten av maj och är öppen till slutet av augusti. Sedan håller parken öppet fre-sön under september och även under höstlov och Danskarnas potatislov.

SvanenVisita

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!