Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 106 st

Hotell Ronja

Skicka e-post

Hotell Ronja

0492-167 00

Stora Mässhallsgatan 16
598 94 Vimmerby

Vi vänder oss till många typer av resenärer och livsnjutare, oavsett om du är iväg för jobbets räkning eller vill koppla av med familjen finns det hotellrum och aktiviteter som passar de allra flesta.
Lägg därtill att du på området har tillgång till både restaurang och fullutrustat gym och relaxavdelning med pool, bubbelpool och bastu

Oavsett om du är affärsresenär, en liten eller stor familj får du alltid ett bekvämt boende hos oss. Vi kan erbjuda allt från ”traditionella” hotellrum till 3-rummare på 70 kvm. Alla våra rum är utrustade med minst micro och vattenkokare och några rum har kökspentry.

Vi har en minigolfbana under tak så även under en regnig sommardag kan man aktivera sig "utomhus". Det är också möjligt att träna på vårt fullt utrustade gym eller mysa i relaxavdelningen med pool och bubbelpool. För hela vistelsen kostar det 300 kr/familj. Avnjut gärna en god middag på vår restaurang Prime där det självklart finns barnmeny.

Ni har gångavstånd till centrum och tågstationen (ca 5 minuter) och till Astrid Lindgrens värld tar det ca 10-15 minuter att promenera. Vi har avgiftsfri parkeringsplats i anslutning till hotellet.

Välkommen till oss på Hotell Ronja!

Vägbeskrivning
Kalmar 130 km, Jönköping 130 km, Växjö 130 km, Norrköping 130 km. Vid Mässhallarna.

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!