Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 439 st

Hotell Ronja

Skicka e-post

Hotell Ronja

0492-167 00

Stora Mässhallsgatan 16
598 94 Vimmerby

Hotell Ronja är Vimmerbys största hotell och det perfekta hotellet för dig som reser mycket i jobbet, för dig som behöver komma ifrån arbetsplatsen för att frigöra tankarna och konferera, men framför allt er som har semester och besöker Astrid Lindgrens Värld och turista i den vackra småländska naturen.

Alla hotellets rum är i olika utföranden, inget är det andra likt med hög kvalitet. Rummen har kaklade badrum, möbler och sängar av hög standard samt inspirerande fondväggar och andra detaljer som bidrar till en trevlig och modern miljö. Delar av hotellet är handikappvänligt, lägg fram dina önskemål vid bokningstillfället.

Hotellet har 92 rum och är lugnt beläget en kort promenad från Vimmerbys torg och bara en kilometer från Astrid Lindgrens Värld. Relaxavdelning med pool, bubbelpool och bastu. Bevakad parkering.

En del av hotellet är lägenhetshotell med större rum och lägnheter.

Här finns även restaurangen Prime steakhouse där grillat kvalitetskött och hemma hamburgare serveras. Menyn är bred och du får välja mellan olika storlekar på köttet och olika sideorders.

Vägbeskrivning
Kalmar 130 km, Jönköping 130 km, Växjö 130 km, Norrköping 130 km. Vid Mässhallarna.

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Kustvägen
SJ
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2020
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!