Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 761 st

Granö Beckasin Lodge

Pris per person från 100:-

Tält: 100,- Husvagn 200,- Campingstuga: fr. 450,- Hotellstuga: fr. 900 Fågelnäste: 2890,-

Granö Beckasin Lodge
Vår anläggning är vackert belägen på en nipa i den lugna Umeälven mitt i den norrländska vildmarken. Här erbjuder vi ett bekvämt boende och fantastiska måltider. Du tar på dig kängorna och förvandlas till en lugn och närvarande människa redo att upptäcka naturen.

I fågelnästen, våra exklusiva hotellrum uppe i träden kan du känna hur det känns att bo som en fågel. Från de stora fönstren blickar du ut i naturen och över vattnet.

Bo i det nybyggda hotellet eller i egen stuga i hotellstandard med sköna sängar och badrum i varje rum.
 
Det finns också några uppställningsplatser för husvagnar och tält, de flesta är strandtomter.

Upplev vildmarken
Bygg din egen flotte av timmer och rep och låt den föra dig nedströms Umeälven. Ena stunden får du paddla så att svetten lackar för att komma ur ett bakvatten, andra stunden kan du lojt luta dig tillbaka och njuta av den stilla färden.

Du kan gå med kunnig guide på spännande älgsafari eller stillsamma vandringar för att lära dig om skogen och djuren. Du kan paddla kanot i Umeälven, spela golf på en 9-hålsbana, baka mjukkaka i vedeldad ugn, fläta pil, fiska, cykla eller ro träbåt. En aktiv dag avslutas bäst med en värmande bastu, badbalja och en god middag i vår mysiga restaurang som har fullständiga rättigheter.

Maten
I restaurangen såväl som i skogen serverar vi lokala specialiteter. All mat lagas från grunden av lokalproducerade råvaror såsom, älgkött från vårt eget viltvårdsområde. Under sommaren har vi sommarcafé med kaffe, glass och hembakat fika.

Boka er upplevelse i dag på vår hemsida.

SCR

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård
Snälltåget

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!