Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 058 st

Örums Nygård

Pris/person i dubbelrum 1195:-

Pris per person i dubbelrum inkl frukost och tillgång till spaavdelningen.

Örums Nygård är det familjära hotellet i hjärtat av Österlen där alla ska känna sig välkomna och omhändertagna, oavsett om du är här privat eller deltar i en konferens. Hos oss upplever du en genuin atmosfär, service i toppklass och hemmakänsla men såklart med den lyx som ett hotell ska medföra. När du bor hos oss kan du njuta av vårt spa med 32 gradig pool, jacuzzi och bastu eller av en avkopplande promenad i vår vackra trädgård där du kan sitta ner och prata, meditera eller bara lyssna på tystnaden.

Hotellet är uppdelat i två byggnader där själva huvudbyggnaden innehåller reception, restaurang, 15 rum, konferens, bar och spa. 2019 förvandlades gårdens verkstad till 6 nya rum så nu har vi sammanlagt 21 rum. Vissa av rummen har egen uteplats åt söder eller in mot gården. Samtliga är utrustade med egen dusch, toalett och TV och våra sängar är 90 eller 180 cm. Alla våra rum är tillgänglighetsanpassade och två rum är speciellt tillgänglighetsanpassade. Vill du ta med dig din kära vän hunden så har vi även några särskilda hundrum, men ett sådant måste bokas före ankomst.

Under somrarna öppnar vi upp portarna till Svinarojtarens loge där ni kan njuta av BBQ och underhållning i mysig och rustik miljö.

Varmt välkomna till oss!

Maria & Magnus med personal

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!