Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 106 st

Ystads Saltsjöbad

Närmare havet.

Ystad Saltsjöbad har varit den naturliga mötesplatsen i Sydsverige för rekreation, nöje och arbete sedan 1897. En klassiker som utvecklats i takt med tiden. Från anrikt badhotell till dagens kompletta konferens och Spaanläggning i härlig New Port anda.

Idag redo att erbjuda konferensarrangörer, konferensdeltagare, weekendgäster, semesterfirare och affärsresenärer en vistelse och upplevelser med hög standard och utsökt mat. Allt präglat av det unika läget vid havet, närheten till Österlen och den underbara korsvirkesstaden Ystad.

Besökare har självklart tillgång till vårt lyxiga och välutrustade Spa. Med stranden 20 meter nedför slänten är det havet och horisonten som sätter stämningen. Här råder lugn och ro. Den sköna atmosfären i kombination med vårt kompletta utbud av olika behandlingar, bastutyper, bad och träningspass ger dig valfrihet. Valfrihet är för oss den ultimata avkopplingen. Vi hoppas att du håller med och gör dina egna val.

Välkommen till oss på stranden.

SvanenVisita

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!