Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 523 st

Albackens Jakt- & Fiskecamp

Här finns ett fantastiskt fiske året runt i anläggningens egna fiskeområde. Området omfattar ett tiotal örings- och rödingsvatten, samt Drogsjöforsen som är en del av Gimån och känd för sina stora öringar. I Drogsjöforsen är minsta tillåtna måttet på harr och öring 40 centimeter! Endast flugfiske är tillåtet. Fisketuren till Drogsjöforsen måste förbokas hos oss.

Jakt
Ni kan även jaga kronhjort, älg, småvilt och deltaga i toppjakt på tjäder och orre. Jakt på kronhjort sker i ett av Sveriges största hägn, 300 hektar. Älg jagas på två områden, 1200 ha och 1800 ha. Jakt anordnas för företag och enskilda, eller för de som vill i befintligt jaktlag. Vi har god tillgång på bäver och annat småvilt. Toppjakt sker i ospårad terräng varför breda skidor rekommenderas. Varje sällskap jagar själva på sitt område. Kombinera gärna toppfågeljakten med harjakt.

Logi
Logi ordnas i stugbyn på området som består av mysiga timrade toppmoderna 6-bäddsstugor med tre dubbelrum, tre toaletter, dusch, bastu, pentry och storstuga med TV, eller fyrbäddsstugor med två dubbelrum, en toalett med dusch, storstuga med TV samt ett litet kök. Ni kan också bo i en timrad jaktstuga mitt i skogen med solceller som enda energikälla. Storstugan med öppenspis, tre sovrum med två bäddar i varje rum. Fullt utrustat kök med gasolspis, kyl och vedpanna, rinnande vatten (sommartid), två sovloft med tre bäddar i varje. Bilväg ända fram.

Dela:

Trillevallens Högfjällshotell
SCR
Sommarbanner Snälltåget
Snälltåget
Körunda Golf & Konferenshotell
Vikingaliv
Äventyrsbanan Stockholm

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!