Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 457 st

Ödevata Gårdshotell & FiskeCamp

Pris per person från 495:-

Priset avser boende i B & B, per person och natt. Enkelrums tillägg tillkommer om det önskas. B&B innebär att när du kommer är er säng bäddad och det finns handdukar på rummet, det ingår frukost och att vi städar ditt rum efter din avresa.

I den vackraste vildmarken i Småland, där skog möter sjö, ligger Ödevata FiskeCamp. En boende -och konferensanläggning som erbjuder fiske, utomhusmatlagning, vandringar, bastubad - naturupplevelser på land och vatten.

Aktiviteter:
Insjöfiske - ni hyr en roddbåt med elmotor och köper fiskekort av oss. Vi ger er information om de olika sjöarna och fisket.
Paddling - Vi hyr ut kanoter och kajaker. Ödevaten är en mycket fin och stilla långsmal sjö med massor av öar och vikar att paddla i.

Upptäck den vilda orörda naturen, på egen hand eller med guide. Besök oss, som enskild, med familjen, i vänners lag eller med arbetskamraterna. Vi, Magnus, Malin, och våra medarbetare, servar och informerar er så mötet, dagsutflykten, weekendresan eller semestern i Ödevata blir så avkopplande eller aktiv som ni önskar.

Ödevata är en mötesplats där våra gäster får möta naturen, varandra och sig själva.

Med Ödevata som utgångspunkt når du med bil glasriket och utvandrarbygden 15 min, älgparken i Kosta 30 min, Kalmar slott 40 min.

Varmt välkomna till Ödevata FiskeCamp!

Vägbeskrivning
6 km öster om Emmaboda, väg nr 120, sväng av vid vägvisare Ödevata. Efter ca 2 km på den mindre asfaltsvägen ser ni vandrarhemmet på vänstersida. Ett stort rött hus med en skylt ”Ödevata FiskeCamp” utanför. Parkera på parkeringen som ligger efter vandrarhemmet på vänster sida innan sjön. Ni ska inte köra över sjön, då har ni kört för långt.

Dela:

SCR
Körunda Golf & Konferenshotell
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv
Äventyrsbanan Stockholm
Höga Kusten

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!