Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 223 st

Forshagaforsens Camping & Sportfiskecenter

Pris per campingplats från 150:-

Budgetstuga med plats för 4 personer kostar 500 kr per natt. Nybyggd stuga inkl dusch och toa med plats för 4 personer kostar 750 kr per natt. Tältplats kostar 150 kr.

Forshagaforsens camping är en mindre familj- och fiskecamping som ligger vackert belägen vid Klarälven mitt i Forshaga. Campingen arrenderas och drivs av Sportfiskarna, Sveriges Sportfiske och Fiskevårdsförbund och är en mindre SCR ansluten camping med 20 stycken campingplatser för husvagn, husbil eller tält och fyra stycken campingstugor.

Forshagaforsen i Klarälven har ett av Nordens bästa sportfisken efter lax och öring där gäddor över 120 cm årligen fångas bara ett stenkast från campen. Vi erbjuder boende i 4-bäddsstugor invid Klarälvens strand samt båtuthyrning och fiskekortsförsäljning samt guidning och instruktioner i flugfiske efter lax och öring och även andra fiskearrangemang efter önskemål. I närområdet finns många olika vatten med varierande fiske.

Det finns flera aktiviteter förutom fisket. Det är nära till Klarälvsbanan, en 9 mil lång bilfri asfaltsväg cykelled i genom Värmland som går längs älven. Bad i älven och sjöar i närområdet och shopping i köpcenter i Karlstad. Fiske för barn finns på campen.

SCR

Dela:

SCR
Kustvägen
Körunda Golf & Konferenshotell
MTRX 20
Sommarbanner Snälltåget
Skansen
Äventyrsbanan Stockholm

© Trido AB 1997-2020
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!