Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 521 st

Månstorps Sportfiske och stuguthyrning

Njut av en stunds avkopplande fiske i hjärtat av Skåne. Här speglas skogen i dammarna, där regnbågsforellen slår. Det finns grillplatser samt bord och sittplatser där man i lugn och ro kan äta sin medhavda picknick. Önskar man ta en promenad i skogen, finns ett antal stigar att välja mellan. Vill man röka sin nyupptaga regnbågsforell går det alldeles utmärkt att göra det i röken som finns på plats vid dammarna.

Öppettider: Öppet för allmänheten varje söndag eller enligt överenskommelse. Det går bra att boka hela anläggningen för konferens, familjedag med företag eller liknande.

Nyhet för i år är en alldeles nybyggd stuga för 4 personer. För att läsa mer om denna och se bilder - välkommen att besöka vår hemsida!

Vägbeskrivning
Från Höör: Tag vägen mot Hasslebro-Eslöv (väg 13-113). Vid Munkarp ta till höger mot Hallaröd.
Från Eslöv: Tag vägen mot Hasslebro-Höör (väg 113-13). Vid
Munkar ta till vänster mot Hallaröd.

Kör rakt fram i Hallaröd (kyrkan till vänster) uppför backen, tag höger där, skylt Månstorps Sportfiske, och fortsätt cirka 500 m och tag till höger vid ny skylt och då kommer man fram till gården. Där gör man ett uppehåll och löser fiskekort.

Lantbrukarnas Riksförbund

Dela:

SCR
Sommarbanner Snälltåget
Snälltåget
Körunda Golf & Konferenshotell
Vikingaliv
Äventyrsbanan Stockholm
Höga Kusten

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!