Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 093 st

Vildmarkscamp i Malå

Vildmarkscampen, strax utanför Malå, erbjuder fantastiska upplevelser och aktiviteter i vildmarken. Här finns en pampig 8-kantig skogskåta med plats för cirka 50 stycken sittande matgäster. Vi serverar fullständiga luncher och middagar. Nere vid tjärnen finns eldstad, vedeldad bastu och en veduppvärmd badtunna. I tjärnen finns nyinplanterad röding och regnbåge som ger stora chanser till fiskelycka.

Övernattningsmöjligheter finns.

Exempel på aktiviter:
Quad-race
Här kör man med fyrhjuling på utstakade banor ungefär som att köra go-kart med kvalheat och finaler. Kan vara en separat aktivitet eller en del i en femkamp.

Skotersafari
Skotersafari till Vildmarkscampen. Gruppen får i förväg bestämma vilka aktiviteter de vill ha där. Även en timmes tur med guide eller en hel- eller halvdagsutflykt kan anordnas.

Fiske
Vid Vildmarkscampen finns en tjärn där det finns inplanterad fisk. Där kan man pimpla på vintern och fiska med kastspö på sommaren.

Möte med renar
En annorlunda upplevelse av gamla traditioner i samisk anda och därmed en inblick i den samiska kulturen. Delta vid utfodring av renar. Kaffe serveras i kåtan. Möjlighet finns att åka i släde efter ren.

Ni är varmt välkomna till Vildmarkscampen och en fantastisk upplevelse i vildmarken.

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
The Viking Museum
Höga Kusten

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!