Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 644 st

Fiske- och TuristCamp Adventure of Småland

Pris per person från 150:-

Vår Fiske- Turistcamp ”Adventure of Småland” i Långö/Tomteholm är en samlingspunkt för turister som vid sidan av massturism vill uppleva en aktiv semester vid sjön Rusken/Vrigstadsån i den vackra och intakta småländska naturen.

Vid sidan om Semesterstugor vid sjön Rusken erbjuder vi en mängd friluftsaktiviteter som fiske, paddling, cykling, vandring, djurskådning osv. Dessutom erbjuder vi våra gäster kurser i gamla hantverk.

Det finns möjligheter att grilla i en lappkåta, slappna av i en vedeltad badtunna eller varför inte lyssna på gamla indianlegender i ett äkta handmalet sioux-indiantippi.

Alla kurser, turer och aktiviteter kan kombineras med varandra eller kan bokas som enskilda moduler. Vid bokning av älgsafarin, fisketuren, vandringen och hantverkskurserna är det möjligt att komplettera med en övernattning inklusive frukost.

Dessotum finns möjlighet att hyra kanot, cykel, båt med motor o.s.v.

Besök oss och låt er överraskas !

Vägbeskrivning:
Vårt Turistcamp "Adventure of Småland" i Långö Tomteholm ligger mellan Vrigstadsån och sjön Rusken på Småländska Höglandet. GPS Dator finns.

Dela:

SCR
Sommarbanner Snälltåget
Snälltåget
Vikingaliv
Äventyrsbanan Stockholm
Höga Kusten

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!