Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 586 st

Norråkers Camping & Fiskecenter

Pris från 400:-

4-Bäddsstuga Dygn 500:- /Dygn 4-Bäddsstuga Vecka 2500:-/Vecka Lillstugan dygn 400:- / Dygn Lillstugan Vecka 2000:-/Vecka Husvagnsplats med elstolpe 200:-/dygn Husvagnsplats utan elstolpe 150:-/dygn Tältplats

Sedan den 1/6 2014 har REMMA Fritid AB tagit över driften på Bävercampen i Norråker, vi bytte även då namn på campingen till Norråkers Camping & Fiskecenter. Campingen är belägen vid vackra Tåsjöns strand, strax nedanför Saxälvens inlopp.
Campingen ligger precis vid sjön med badplats, grillplats och bra fiske. Det är också nära till affär, restaurang, café, mack och lekplats och förstås skog och vildmark. Det finns en stor och fin servicestuga med kök, wc, dusch, tvättmaskin och torkskåp.
Förnärvarande finns det 5 st full utrustade 4-bädds stugor med alla bekvämligheter. Dessutom har vi den vackra Lillstugan, också den med 4-bäddar, dock får man då utnyttja dusch och toalett i servicehuset.

Vid campingen finns även ett antal husvagnsplatser med elstolpar, intill dessa finns även tältplatser och plats för ytterligare husvagnar. I anslutning till detta finns vindskydd med grillplats, småbåtshamn och sjösättningsramp för båtar. Vi har även båtar för uthyrning samt arrangerar trollingturer för mindre sällskap upp till 4 personer.

Dela:

SCR
Sommarbanner Snälltåget
Snälltåget
Vikingaliv
Höga Kusten

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!