Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 135 st

Vildmark i Värmland

Pris per person från 1250:-

Oförglömliga upplevelser
Klarälven i Värmland skapar naturliga förutsättningar för en alldeles speciell och unik upplevelse i naturen. Här kan du bygga din egen timmerflotte av stockar och rep och låta älven föra dig fram genom den mäktiga Klarälvdalen.

Detta är en upplevelse som både ger utmaningar och äventyr, men också avkoppling. Att bygga flotten kräver samarbetet och en hel del fysiskt arbete. Även färden i sig erbjuder en del fysiska utmaningar i form av sandbankar och landstigningar mm, men ett mer rofyllt sätt att färdas än på en timmerflotte är svårt att finna. Ljudlöst förs flotten framåt och glider med strömmen. Det är naturen som skapar förutsättningar för upplevelsen med sitt varierande väder och vattenstånd.

Du, tillsammans med familj eller vänner, har möjlighet att tillsammans få ett minne för livet. Låt naturens rytm bli er egen, lev i nuet och ta in all de intryck som naturen ger. Att inte allt är tillrättalagt från första början, att få uppleva den pirrande känslan av nyfikenhet inför vad som väntar bakom nästa älvkrök - detta skapar förutsättningar för en oförglömlig upplevelse i naturen.

Vi erbjuder ett flertal paket med timmerflotte, från en dag till en vecka.

Naturens Bästa

Dela:

SCR
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv
Höga Kusten

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!