Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 586 st

Noresunds Herrgårdsannex/Golfbana

På Eda Golfklubb, som ligger naturskönt mellan sjöarna Hugn och Ränken, kan du bo, spela golf och äta gott. Boende och restaurang ligger strategiskt till på banan, vid green 1, 9,10 och 18.

Vill ni efter en dag på banan slappna av med att fiska så kan ni hyra en båt och utrustning och ge er ut på egen hand. Vi ordnar även guidade fisketurer för den som vill. Efter en lyckad fisketur kan ni röka eller grilla er fångst. Ni kan även hyra kanoter och cyklar.

I vårt herrgårdsannex har vi åtta trevliga lägenheter som inrymmer två till sex bäddar. Alla lägenheter är med d/wc, trinettkök, micro och kabel-tv. Det finns även ett vandrarhem med 5 st. 4-6 bädds rum med plats för 24 personer och gemensamt kök, 2 badrum samt 3 wc. Ni har fantastisk utsikt över delar av golfbanan och naturen runt banan. I restaurangsbyggnaden finns kansli, bastu och omklädningsrum (separerat damer och herrar).

Vi kan erbjuda lokaler i södra flygeln på herrgården för konferenser, säljmöten med mer. Ett par mötesdagar med inplanerade golfrundor. Kan det bli bättre? Den vackra naturen med sjön Hugns blåa vatten i bakgrunden bjuder vi på.

Dela:

SCR
First Camp

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!