Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 594 st

c/o Göteborg

Bra utbud
Planerar du åka till Göteborg och söker boende några dagar eller kanske längre? Då har du kommit rätt. c/o Göteborg erbjuder fräscha och prisvärda lägenheter och rum både centralt i Göteborgs innerstad och strax utanför, ofta med gratis parkering och goda kommunikationer.

Bekvämt och prisvärt
Med våra möblerade lägenheter har du möjligheten till samma rymd och komfort som hemma. Ditt sällskap får mer plats och faciliteter än i ett hotellrum. Istället för att vara låst till dyra restauranger har ni friheten att kunna tillaga en god middag och avnjuta den "hemma" tillsammans med hela resesällskapet - välgörande för både själ och reskassa. Är ni tre eller fler blir det extra prisvärt, perfekt för t ex en familj. Lakan och handdukar ingår i priset, liksom normal slutstädning. Man känner sig dessutom nästan som en lokalbo.

Tryggt och personligt
c/o Göteborg jobbar kontinuerligt med uppföljning för att kunna erbjuda bästa möjliga service, utbud och kvalitet. Vi arbetar hårt för att du ska vara nöjd, något som givit oss många nöjda och återkommande kunder. c/o Göteborg får ofta beröm för snabbt, trevligt och personligt bemötande.

Besök vår hemsida och boka med oss idag - välkommen!

PS
Vill du ändå boka hotell, eller stannar du bara en eller två nätter? Det går också utmärkt - välj bland många prisvärda hotellerbjudanden på vår hemsida!

Dela:

SCR
Snälltåget
First Camp

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!