Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 106 st

Sky Hotel Apartments

Pris per person från 1195:-

På Sky Hotel Apartments hyr man en egen studio med eget kök. Vår minsta rumstyp Studio small rymmer två personer medans de lite större, Studio large och Two Room apartments rymmer upp till fyra personer då de har en bäddsoffa.

Välkommen hem till en av våra rymliga och moderna hotel apartments i Linköpings högsta hus. Oberoende av om du stannar månader, veckor eller bara en natt har vi det perfekta boendet för dig. Ju längre du bor desto lägre blir dygnspriset. Alla våra hotel apartments är ljusa och modernt möblerade och har eget fullutrustat kök. Bjud över kollegerna på din favoriträtt, njut av en lugn hemmakväll eller kanske har du familjen med dig och prioriterar större ytor och bekvämlighet. Hos oss kan du i princip leva som du gör hemma och samtidigt ha tillgång till all service som ett modernt hotell erbjuder. Däribland frukostbuffé(under begränsade perioder), fritt bredband, tillgång till tvättstuga, städning och gym. Hos oss bor du på ett lugnt läge men har ändå nära centrum, avståndet till Stora Torget är 1400 m och till Resecentrum 600 m.

Sky Hotel Apartments erbjuder även fullt möblerade Town apartments på spridda adresser i Linköping och Sky Meetings. Sky Meetings är en läcker konferensavdelning på våning 18 och 19. Här har du Linköpings i särklass bästa utsikt, en klar dag kan du se flera mil.

Välkommen till Sky Hotel Apartments!

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!