Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 058 st

c/o Stockholm

Din personliga förmedlare av semester- och korttidsboende i Stockholm.

Bra utbud
Planerar du åka till Stockholm och söker boende några dagar eller kanske längre? Då har du kommit rätt. c/o Stockholm erbjuder ett stort utbud av fräscha och prisvärda lägenheter och rum - såväl exklusiva våningar som enklare alternativ. Du hittar dem både centralt i Stockholms innerstad och strax utanför, ofta med gratis parkering och goda kommunikationer.

Bekvämt och prisvärt
Med våra möblerade lägenheter har du möjligheten till samma rymd och komfort som hemma. Ditt sällskap får mer plats och faciliteter än i ett hotellrum. Istället för att vara låst till dyra restauranger har ni friheten att kunna tillaga en god middag och avnjuta den ‘hemma’ tillsammans med hela resesällskapet - välgörande för både själ och reskassa. Är ni tre eller fler blir det extra prisvärt, perfekt för t ex en familj. Lakan och handdukar ingår i priset, liksom normal slutstädning. Man känner sig dessutom nästan som en lokalbo.

Tryggt och personligt
Vi har personligen besökt och kontrollerat samtliga lägenheter för att förvissa oss om kvaliteten. c/o Stockholm jobbar kontinuerligt med uppföljning för att kunna erbjuda bästa möjliga service, utbud och kvalitet. Vi arbetar hårt för att du ska vara nöjd, något som givit oss många nöjda och återkommande kunder. c/o Stockholm får ofta beröm för snabbt, trevligt och personligt bemötande.

Besök vår hemsida och boka med oss idag - välkommen!

PS
Vill du ändå boka hotell, eller stannar du bara en eller två nätter? Det går också utmärkt - välj bland många prisvärda hotellerbjudanden på vår hemsida!

Dela:

SCR
The Viking Museum
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!