Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 109 st

Älgens Hus

Älgens hus ståtar med en upplevelse som tusentals väljer att besöka flera gånger per år. Här fascineras alla, ung som gammal. En av de trevliga upplevelserna är bildspelet, en fängslande berättelse till vackra och spännande djur- och naturbilder. I museet kan man lära sig allt som är värt att veta om älgen, och med guidens hjälp får man även känna av lite spänning och dramatik. Här finns också hällristningar, uppstoppade djur, rekordhorn och mycket annat som har med älgens liv att göra. Att därefter få gå in till älgarna och möta de gigantiska djuren känns stort och overkligt. På området erbjuds du även en spännande vandring i vår labyrint vilket ingår i entrén.

Med cirka 25 000 besökare per år har Älgens Hus utvecklats till ett av länets största turistföretag. Det breda utbudet av olika aktiviteter för alla årstider ger stora möjligheter till att kunna tillfredsställa just ditt behov.

Dela:

SCR
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv
Snälltåget
Höga Kusten

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!