Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 106 st

Skara - Lundsbrunns Järnvägar

Pris per person från 60:-

Vuxen 120:- Barn 60:- Familj 320:-

Vi erbjuder en trevlig och spännande tågresa i lugnt tempo genom en omväxlande natur. Här njuter du av dunket från skenskarvarna och doften av stenkolsrök från ångloket. Ångloken och vagnarna är från järnvägens storhetstid under 1900-talets första hälft.

I Lundsbrunn kan du passa på att fika på vårt café som är öppet på trafikdagar. Förutom caféet finns souvenirer, filmer, vykort och andra saker att köpa. Du kan även äta din picknick-korg i järnvägsparken eller i kurortsparken. För dig som vill äta riktigt gott så finns Golfrestaurangen och Lundsbrunns kurort att tillgå. Söndagar i juli är också järnvägsmuséet öppet. Här kan du studera lok, vagnar, gamla fotografier och allehanda äldre järnvägsattiraljer, allt i en autentisk miljö.

Tågen utgår från Skara station och biljetter köps i biljettkuren vid perrongen. Det går även utmärkt att påbörja sin resa från Lundsbrunn. Man kan också boka ett eget tåg, eller en vagn i ordinarie tåg.

Dela:

Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv
SCR
Snälltåget
Höga Kusten

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!