Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 110 st

Kärlekens Tröskloge

Pris per person 175:-

Gäller grupper om 4 till 16 personer.

Kulturhuset Kärlekens Tröskloge hittar du i Ammarnäs, byn som ligger mitt i Vindelfjällens Naturreservat. Följ väg 363 från Umeå hela vägen längs Vindelälven till Vindelåforsen och företaget Vindelåforsens Stugby. Då är du framme.

Vi erbjuder berättarföreställningar och/eller föredrag om konst.

Berättelserna om de bybor som gjorde Ammarnäs möjligt sträcker sig över tvåhundra år och kommer ur nybyggarnas vardag och arbete för överlevnad under svåra villkor. Ryp-Josef handlade med Mo i Rana i fyrtio år och hade gärna behållit unionen med Norge för alltid. Byasmen hade bara ett öga, fiskade med dynamit och sköt en björn…men det får ni höra mera om när vi träffas.

Konstföreläsningarna visar hur en skulptur blir till och du får se många exempel ur konstnären Marita Norins långa produktion. Hur gör man ett mynt? Varför är det så bra med ett negativ? Och hur blir konsten positiv?

Logen är också en möteslokal när vi har något viktigt att prata om – bästa vandringsleden, skidturens möjligheter och fina fiskeplatser. Eller när värden vill bjuda på kaffe.

Dela:

SCR
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv
Snälltåget
Höga Kusten

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!