Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 457 st

Junibacken

Pris per person från 149:-

[På Junibacken får barn och vuxna chansen att uppleva fantastiska saker tillsammans. De där magiska ögonblicken som är svåra att beskriva i ord, men som betyder allt för den som är där – det är dem vi ger er. Teater, sång, musik och en väldig dos fantasi är våra verktyg.

Junibackens lekutställningar bygger på hantverk och hjärta in i minsta barr.
På Junibacken kan du även ta en tur med det förtrollande Sagotåget och dyka rakt in i den magiska världen mellan boksidorna. Här möter du Madicken, Emil, Karlsson och de andra på en sagolik resa genom Astrid Lindgrens sagor.

Junibacken har även en egen teater. Här skapas alla pjäserna av Junibacken själva – både manus, musik, scenografi och kostym – och det ges upp till sju föreställningar om dagen.

I Junibackens restaurang kan du ta en paus mellan upplevelserna i huset och njuta av hantverk i en annan form. Här serveras allt från nya vegetariska favoriter till hemlagad husman – och inte minst barnklassikerna köttbullar och pannkakor.

Avsluta dagen med ett besök i Sveriges största barnbokhandel. Här finns ett fantastiskt utbud av barnböcker för alla åldrar, noga utvalda av Junibackens personal. Det finns dessutom en mängd titlar på andra språk än svenska, allt från Astrid Lindgrens klassiker till nyskrivna favoriter av svenska författare och illustratörer. Kom in och dröm dig bort en stund!

Välkommen till Junibacken!

Dela:

Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv
Körunda Golf & Konferenshotell
Äventyrsbanan Stockholm
SCR
Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!