Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 075 st

Medelhavsmuseet

Medelhavsmuseet ligger mitt i Stockholms city, ett stenkast från Centralstationen. Med fascinerande fynd från det forna Egypten, Cypern, Grekland, Romarriket och Mellanöstern är museet det främsta arkeologiska museet för medelhavskulturer i Sverige.

Följ med på en spännande resa genom Egyptens 7 000 år långa historia och lär känna människorna längs Nilen. Berättelser, föremål, filmer och digital teknik leder besökaren genom historien och ner i gravkammaren. Unik 3D-teknik har gjort det möjligt att på egen hand undersöka museets mumier och se vad som döljer sig i kistorna och innanför lindorna. På ett virtuellt visualiseringsbord kan du vrida och vända på mumien, lyfta av kistornas lock och se vad som döljer sig under linnelagren.

I Bagdad café kan du njuta av en bit mat med utsikt över Kungliga slottet, Stockholms ström och Kungliga Operan. För mer information se vår hemsida:

Dela:

Sommarbanner Snälltåget
Skansen
MTRX 20
Äventyrsbanan Stockholm
SCR
Snälltåget
City Conference Center

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!