Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 070 st

VRAK-Museum of wrecks

Vrak - Museum of Wrecks

Pris 185:-

Ingen annanstans i världen finns så många välbevarade vrak som i just Östersjön. Det vill vi berätta om! Kom till Vrak på Djurgården – vi lyfter berättelserna till ytan. Vrak och lämningar speglar handel, fiske, transport och våldsamma krig på Östersjön. Men även hur idéer fördes över haven och olika livsöden längs kusterna. Skeppsvraken mår bäst av att ligga kvar på Östersjöns botten. Vraks marinarkeologer dyker därför ner och berättar och visar dem för dig. Så du kan ta del av vrakens form och historia via utställningar, text, bild, film, 3D och podcast.


Dagliga guidade visningar, familjeprogram och mycket mer!


I Vraks butik hittar du ett handplockat sortiment av varor som är tillverkade av hantverkare och små företag runt Östersjön. Flera av varorna är specialgjorda och inspirerade av museets föremål.


Från Mackverket Vrak har du utsikt ut över Östersjön och centrala Stockholm. Goda grillade mackor, fika och dryck. Evenemang och fest.

Välkommen till Sveriges nyaste museum!

Dela:

The Viking Museum
SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!