Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 076 st

Artipelag - En plats för många upplevelser

Artipelag är en internationell mötesplats för konst, god mat, events och aktiviteter - vackert belägen i Stockholms skärgård, bara 20 minuter från city.
Här på drygt 10.000 kvm ryms en stor konsthall och en butik med egna designprodukter. Här reser sig vår Artbox - en väldig event-, inspelnings- och evenemangslokal med tillhörande artistutrymmen. Här finns aktivitetsutrymmen för barn och ungdom, konferensrum i olika storlekar och två restauranger - båda med uteservering och storslagen havsutsikt
Artipelag är en på många sätt unik anläggning, inte minst för sin fantastiska Strandpromenad. Dessa breda gångbroar är byggda i lärkträ och sträcker sig ca 800 från de nedre parkeringarna förbi bryggorna och upp till husets västra entré. Här kan alla, även rullstolsburen och familjer med barnvagn, bekvämt färdas genom urskog, över klippor och längs öppet glittrande vatten.
Att ta sig hit är enkelt; både med bil, buss och båt. Här finns parkeringar med 350 platser, en ångbåtsbrygga för passagerarbåtar från stan och dessutom en lång pontonbrygga för fritidsbåtar.  

Artipelag blev stolt vinnare av Stora Turismpriset 2017

Dela:

Sommarbanner Snälltåget
The Viking Museum
SCR
Snälltåget
Vidbynäs Gård
Höga Kusten

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!