Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 446 st

Snövit - The Musical

Snövit - The Musical

Snövit The Musical

Ett kritikerrosat och sagolikt musikaläventyr med bl.a. Bragi Bergsson, Anna Norberg, Bob Hellberg, Patrik Martinsson, Bill Sundberg och ensemble.
Våga följa med in i sagans värld! Till det berömda slottet där den ondsinta och egensinniga drottningen, som innerst inne vill bli älskad, kämpar för evig skönhet men hennes spegel envisas med att styvdottern Snövit är vackrare. Med hjälp av den fege Härolden tvingar Drottningen ut Snövit i den ökända mörka skogen, där hon till slut hamnar hos de berömda dvärgarna. Dessa smått osannolika figurer med sin obändiga energi utgör en av många höjdpunkter i musikalen och deras möte med Snövit blir en omtumlande och annorlunda upplevelse.
Tror ni att prinsen, som i ursprungssagan, får kyssa Snövit eller inte? Hur går det för drottningen i hennes strävan att bli vackrast i landet och får sagan ett lyckligt slut?
En fantasifull och omtumlande historia för hela familjen som redan har uppskattats av 120 000 besökare runt om i landet.

Citat Snövit - The Musical:

”++++” (Aftonbladet)

”En Dundersucce” (Peter Orvik, Frontface Magazin

Dela:

Snövit - The Musical
Robin Hood - The Musical
Sommarbanner Snälltåget
Äventyrsbanan Stockholm
Körunda Golf & Konferenshotell
Kustvägen
SJ

© Trido AB 1997-2020
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!