Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 110 st

Mora Parken

Vill du vandra i Sveriges mest unika naturreservat? Då hälsar vi dig välkommen till det officiella Vasaloppscentret Mora Parken för att vandra i naturskön miljö längs VasaloppsArenan. Här vandrar du på klassisk mark genom tallskog och över hedar, genom fäbodar och med de blånande bergen i horisonten. Här får du uppleva genuin dalamiljö när den är som bäst.

På dina vandringar kommer du att passera alla de kända Vasaloppskontrollerna. Från första kontrollen i Smågan via Evertsberg och Oxberg för att till sist avsluta din vandring i centrala Mora under målportalen med den välkända devisen ”I fäders spår för framtids segrar”.

Vad kan du förvänta dig av ett cykelområde som ingår i Biking Dalarna?

- Lätt att hitta rätt! Om man känner sig trygg med att man är på rätt led och vet hur lång leden är kan man slappna av och koncentrera sig på att ha roligt på cykeln. Därför är alla cross countryleder välmarkerade i terrängen. För leisure cycling och landsvägsleder finns bra vägbeskrivningar och ibland stödskyltning.

Dela:

SCR
Höga Kusten
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!