Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 069 st

Djurgården

Stort, grön och skönt

Djurgården är en grön oas mitt i centrala Stockholm där både stockholmare och besökare från hela världen kan njuta av såväl natur som ett rikt utbud av attraktioner. Vi på Djurgården har en flerhundraårig tradition som plats för nöjen och rekreation, en tradition som vi tillsammans vill bära vidare in i framtiden.

Här på Djurgården samarbetar vi.

Genom Kungl. Djurgårdens Intressenter samarbetar 50 av Djurgårdens aktörer för att du ska få den bästa möjliga upplevelse hos oss och för att vår gemensamma plats Royal Djurgården – Skandinaviens främsta attraktion, ska utvecklas på ett klokt och hållbart sätt.


Royal Djurgården Visitor Center är en auktoriserad turistinformation på Djurgården. Här samlar och informerar vi om alla vår besöksmål. Här finns något för alla, alltifrån Skandinaviens största museer Vasamuseet, Skansen, Nordiska och Tekniska till Stockholms härligaste nöjespark Gröna Lund och smultronställen i form av konstmuséer och mycket mer.

Vägbeskrivning
Spårvagn 7, Buss 67, Buss 69, Buss 76, Djurgårdsfärjan.

Dela:

The Viking Museum
SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!