Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 075 st

Djurgårdens Ekolyx

Djurgårdens Ekolyx erbjuder härliga upplevelser i naturen och samtidigt mitt i staden. Våra upplevelser är sammansatta med omsorg om vår natur. Vi vill vara ett klimatsmart alternativ för dig som vill njuta av livet.

Vi erbjuder rekreation, semester, njutning och upplevelser. Du kan boka alltifrån upplevelser med en aktivitet och en måltid, till heldagar för dig som vill ha lite mer av allt. Om du vill kombinera upplevelsen med boende hjälper vi gärna till med bokning på ett miljömärkt hotell som erbjuder det lilla extra.

Mat och dryck som serveras under våra upplevelser är alltid ekologisk och i så stor utsträckning som möjligt närproducerad.

I vårt program hittar du eldrivna båtturer, lekfulla kurser, avslappnande mindfulness i naturen, annorlunda naturguidningar, ridturer, och mycket mer. Aktivisterna varierar utifrån årstid, och sker alltid i små personliga grupper med hänsyn till den naturliga miljön.

Dela:

MTRX 20
Sommarbanner Snälltåget
Skansen
Äventyrsbanan Stockholm
SCR
Snälltåget
City Conference Center

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!