Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 579 st

Alborgen Äventyrshus

Alborgen är fyllt med spännande och roliga upplevelser för äventyrslystna i alla åldrar och är nu efter 16 år bättre än någonsin. Alborgen är det ledande äventyrshuset i Sverige när det gäller såväl mångfald och variation som teknikutveckling. Öppet året runt. Vi har idag 16 spännande äventyr med totalt 45 rum, garanterat något att bita i för alla. Kreativitet och samarbetsförmåga sätts på prov och utvecklas i äventyrscellerna. Ung som gammal, man som kvinna har lika roligt på Alborgen.

Mer om våra aktiviteter

Äventyrsrummen är helt obemannade och styrs av avancerad elektronik. Fotoceller, detektorer, trampkänsliga golv och andra tekniska lösningar känner av vad ni gör. Genom signallampor och effektljud får ni veta om ni är på rätt väg. Kör ni fast kan ni be personalen om tips.
Aktiviteterna utförs i lag om 3-5 personer och går ut på att lösa problem i äventyrsbanor med mycket varierande teman. Allt inomhus. Vi kan ta emot ca 150 besökare samtidigt, men alla som är minst 3 personer i ett sällskap kan alltså göra äventyren. Just nu finns det 16 olika äventyrsbanor med 2-4 äventyrsceller i varje. Vissa banor är fysiskt tuffa medan andra kräver helt andra förmågor.
Tänk på att ta med oömma kläder och inneskor.

Deltagande sker på egen risk.

Dela:

SCR
Snälltåget
Vikingaliv
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Sommarbanner Snälltåget
Äventyrsbanan Stockholm

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!