Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 457 st

High Chaparral - Ett Vilda Västern i Småland

Pris per person från 245:-

Entré försäsong. Barn under 1 meter gratis. För övriga priser se hemsidan.

Välkommen till världens vildaste nöjespark

När du stiger in genom portarna till oss, lämnar du verkligheten för en stund och förflyttas bakåt till en tid som förknippas med spännande myter, legender och verkliga livsöden.
Från maj till augusti utspelas dagligen ett äventyr med banditer och tappra cowboys, spännande aktiviteter för hela familjen samt mat med smaker från hela världen.

Shower med krutrök och massor av bus

Vår hjälte, Lucky Luke, tar hjälp av barnen för att fånga busiga bröderna Dalton och showen utspelar sig ett drama på den fridfulla västerngatan, med skottglada banditer och modiga cowboys och -girls. På Indianön möter du indianer från Kanada som visar upp sin historia i dans och musik och i Old Mexico bjuder mexikanska showartisterna på ett färgsprakande uppträdande.

Spännande aktiviteter för hela familjen

I Buffalo City, en hel västernstad i miniatyrformat blir de minsta Vilda Västern-hjältarna. Upplev en spännande tågresa, ponnyridning, ångbåtstur eller vaska guld i Klondike.

Restaurang, café och affärer

I våra restauranger och caféer njuter du av traditionell mexikansk mat och småländska våfflor till litet nyare påhitt. Du kan också köpa allt en riktig cowboy behöver i våra affärer.

Sov över i vilda västern

Vi har en rad olika boendealternativ att erbjuda; rum på Wild West Inn, en alldeles egen stuga eller parkera husvagnen på vår camping.

Dela:

SCR
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv
Snälltåget
Körunda Golf & Konferenshotell
Äventyrsbanan Stockholm
Höga Kusten

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!