Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 523 st

Folkets park

Malmö Folkets Park, nöjesparken mitt i Malmö. Här finns nöjesfält med bland annat norra Europas högsta Pariserhjul. Ett åkband kostar 195 kronor.

Vi har också, minigolf, lekland, och en stor och mycket uppskattad lekplats. Barnen kan också svalka sig i den stora plaskdammen. Det finns ponnyridning och en minibondgård med hästar, grisar, hönor, kaniner och marsvin. På Terrariet träffar du mer exotiska djur: Kängurur, anakonda, krokodiler, ödlor, spindlar, papegojor och många andra spännande arter. Hela sommaren har vi familjeföreställningar två dagar i veckan.

I Folkets Park hittar du också Malmös hetaste klubbar. Det unika Cuba café har levande kubansk musik och rätta Havanna-känslan. Nattklubben Debaser har ett varierat utbud av skön musik och happenings. På anrika Far i Hattens uteservering infinner sig den rätta sommarkänslan. Här presenteras såväl danskvällar som intima konserter. Sommaren 2008 startade humorklubben Sommarskratt med stand up-kvällar varje torsdag på Far i Hatten.

På vintersäsongen stänger flera av verksamheterna. Men terrariet, Barnens scen och Debaser håller öppet. På vintern förvandlas plaskdammen till en upplyst skridskobana, skidskor finns att hyra.

Välkommen att uppleva Malmö Folkets Park.

Vägbeskrivning
Om du åker buss…
…från Centralstation: ta buss nr 5 eller 32
…från Gustav Adolfs torg: det enklaste är att ta buss 5 eller 32 från Studentgatan (dit är det 200 m att gå).
…från Triangeln: det enklaste är att gå (ca 600 m), men du kan åka buss via Gustav Adolfs torg och Centralstationen.

Dela:

Sommarbanner Snälltåget
SCR
Snälltåget
Vikingaliv
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Äventyrsbanan Stockholm

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!