Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 075 st

Ölands Djur och Nöjespark

Pris per person från 440:-

VÄLKOMMEN TILL VÅR DJUR- OCH NÖJESPARK ÖPPET VARJE DAG!

Parkens yta är ca 30 ha och är en av landets största djurparker. Här finns bl a lejon, tigrar, björnar, savanndjur, apor, fåglar, nyinrett terrarium och tropikhus med ormar, krokodiler, miniapor mm. Entrébiljetten ger fritt tillträde till fyra parker: Zoo, Vattenland, Nöjesfält och Dinosauriepark. På nöjesfältet finns berg- och dalbana, radiobilar, safaritåg, karuseller och vattenrutschbanor.
Här kan ni boka boende ända in till djuren. Vi erbjuder ett stort utbud av boende. Passa på att boka i god tid innan ni kommer eftersom bokningarna fylls upp fort.
Att bo inne på djurparken är en helt unik upplevelse för hur ofta kan du säga att du satt och grillade framför ett gäng zebror.

Förutom att åka dessa häftiga och spännande karuseller kan man skjuta luftgevär, fiska i fiskdamm, skjuta boll med kanon, kasta bollar, spela på chokladhjul, köpa lotter, leka i vårt stora skojiga lekland där det finns klätterställning, gungor, sandlådor rutschbanor och mycket mycket mer.

På vårt tivoli behövs inte köpas till biljetter eller dylikt – Det är bara att åka så mycket man vill.
Ölands Djurpark och de andra parkerna i Sverige och världen har idag en annan betydelse än de hade förr. Idag arbetar djurparkerna aktivt, tillsammans med organisationer och föreningar, för bevarande av utrotningshotade djur i världen.

Till skillnad från många andra parker är Ölands Djurpark endast uppbyggd på de entréavgifter som man lägger för att besöka parken. Här förekommer varken nu eller tidigare bidrag från stat, kommun eller EU.

Dela:

SCR
The Viking Museum
Sommarbanner Snälltåget
Höga Kusten

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!